Zásilkovna mění design Z-Boxů, více splynou s okolím

pátek, 4. října 2024, 06:45 Aktuality, Marketing, Retail MediaGuru

Zásilkovna představuje nový design svých samoobslužných boxů, mají více splynout se svým okolním prostředím. 

Nové varianty Z-Boxů mají zelenou, bílou, béžovou nebo šedou barvu, zdroj: Zásilkovna / Packeta.

Nové varianty Z-Boxů mají zelenou, bílou, béžovou nebo šedou barvu, zdroj: Zásilkovna / Packeta.

Česká logistická společnost Zásilkovna přichází s novým designem svých samoobslužných výdejních boxů. Díky bílému, šedivému, béžovému nebo zelenému provedení mají Z-Boxy více splynout s okolním prostředím. Nové varianty budou sloužit především pro budoucí rozvoj sítě. 

Zásilkovna má v Česku 4400 Z-Boxů, v létě začala na ně instalovat klávesnice, díky kterým ji mohou používat i ti, kteří nevlastní chytrý telefon. „Obliba Z-Boxů stále roste, vidíme, že je zákazníci mají rádi, a proto pracujeme na rozšíření naší sítě. Zaměřujeme se především na velká města, hustě obydlené oblasti a instalace s velkou kapacitou, konkrétně Z-Boxy s osmi a více sloupci. Velké Z-Boxy nám umožňují obsloužit více zákazníků v jedné lokalitě a dávají nám větší smysl než menší boxy, i s ohledem na okolní prostředí,“ komentuje David Soukup, ředitel sítě výdejních míst a Z-Boxů Packety, mateřské společnosti Zásilkovny. 

„Zároveň nám záleží na tom, aby zapadly do dané lokality a splynuly s okolím. Proto teď přicházíme s několika inovativními variantami Z-Boxů (bílá, šedá, béžová a zelená). I nadále budou zákazníci potkávat naše typicky červené Z-BOXy, ale u těch nově instalovaných budeme vždy volit tu nejvhodnější variantu s ohledem na umístění,“ dodává Soukup.

Zásilkovna bude nové varianty aplikovat na nově instalované Z-Boxy. Už instalované Z-BOXy bude inovovat jen výjimečně. Společnost rovněž plánuje spustit spolupráci s velkými maloobchodními partnery, pro které připraví polepy na míru. Stejně tak jedná Zásilkovna s velkými městy, pro která připravuje speciální designy Z-Boxů s dominanty měst nebo významnými rodáky.

-stk-