Kofola rozesílá v rámci kampaně pohlednice z podniků

pondělí, 8. června 2020, 12:00 Aktuality, Reklama MediaGuru

Kofola se ve své nové kampani zaměřuje na restart gastronomie. Z jednotlivých podniků mohou rozesílat „voňavé pozdravy“.

Zdroj: Kofola ČS

Zdroj: Kofola ČS

Kofola se po znovuotevření gastronomických podniků zaměřuje v nové kampani na jejich restart. Návštěvníkům nabízí rozesílku „voňavých pozdravů“.

„Hospodští procházejí náročnými časy, zákazníci se k nim nevracejí hned a v takovém množství. Rozhodli jsme se proto jim pomoci a navrátit do znovu otevřených provozoven život,“ uvádí Pavol Chalupka, marketingový ředitel Kofoly ČeskoSlovensko, a dodává: „Zajistili jsme výměnu naražených sudů, pomohli se sanitací výčepů a udělali vše pro to, aby se zahrádky a pak i samotné hospůdky rozvoněly čepovanou Kofolou a bylinkami, které jsou nedílnou součástí její originální receptury.“

Mezi podpůrné aktivity patří i mapa otevřených gastro provozů, kde si mohou návštěvníci nejen dá čepovanou Kofolu, ale i poslat zdarma přes aplikaci Voňavé pozdravy fyzické či elektronické pohlednice z právě navštívené destinace. „Psaní pohlednic je spojené převážně s pozitivními emocemi, a ty jsou blízké i značce Kofola. Pohledy posíláme, když je nám dobře a když chceme tento pocit sdílet i s našimi blízkými. Jejich využití jako pozvánky do hospůdky, restaurace či kavárny, nám proto přišlo zcela ideální,“ vysvětluje Monika Hrstková, brand manažerka Kofoly.

Princip fungování pohlednic spočívá v naskenování krýglu Kofoly, výběru některého z originálních designů reflektujících letošní televizní spot z hájenky, přidání fotografie či osobitého vzkazu. Rozesílka fyzických pohledů bude možná jak v Česku, tak na Slovensku. Pod kampaní je opět podepsána agentura WMC Grey.

Kofola uvádí letošní zamilovaný spot od Koháka

středa 18. března 2020