Kampaň Integračního centra Praha připraví Goodkin

sobota, 10. října 2020, 08:45 Aktuality, Reklama MediaGuru

Integrační centrum Praha si na přípravu informační kampaně vybralo agenturu Goodkin.

Zdroj: Integrační centrum Praha

Zdroj: Integrační centrum Praha

Integrační centrum Praha si ve výběrovém řízení na dodavatele informační kampaně vybralo agenturu Goodkin. Cílem komunikace je zvýšit informovanost Čechů o problematice integrace cizinců v ČR a s ní často spojených dezinformací.

„Goodkin nás zaujali neotřelým konceptem, promyšleností jednotlivých kreativních prvků a hlavně ochotou přistoupit k těsné spolupráci na výsledné podobě výstupu,” komentuje výsledek výběrového řízení koordinátorka projektu Jekaterina Gazukina.

Integrovaná kampaň zahrnuje tři spoty, sérii klíčových vizuálů, komunikaci v online prostředí a informační microsite. Součástí projektu je i realizace workshopu pro žáky 2. stupně ZŠ a studenty SŠ, které by měly díky speciálně navržené hře poskytnout informace o integraci cizinců v ČR.

„Toto téma je pro nás velmi důležité, o to více, že já sám jsem přišel do ČR v devadesátých letech jako cizinec z bývalé Jugoslávie,“ říká Mladen Grebo, komunikační stratég agentury Goodkin. „Jsme rádi, že kampaní můžeme přispět k veřejné diskusi a napomoci k osvětlení některých polopravd a informací s touto problematikou spojených,“ dodává. 

Audiovizuální produkci kampaně zajistí AZN kru, režie se ujme duo Novak+Nguyen. Kampaň vzniká za podpory Ministerstva vnitra ČR a Evropské unie.

-stk-