Dr.Max se v nové kampani soustředí na sexuální zdraví

čtvrtek, 25. března 2021, 15:15 Aktuality, Reklama MediaGuru

Na sociálních sítích a speciální microsite podporuje Dr.Max novinky v sortimentu, akcentuje přitom zdravotní stránku věci.

Zdroj: Facebook Dr.Max Lékárna

Zdroj: Facebook Dr.Max Lékárna

Lékárenská síť Dr.Max spustila komunikační kampaň na podporu nové kategorie v e-shopu. Jde o produkty související se sexuálním zdravím, u kterých je akcentována zdravotní stránka věci. 

Právě spojení se zdravotními aspekty rozhodlo o zařazení produktů, jako jsou vibrátory, venušiny kuličky, kroužky na podporu erekce, do sortimentu. „Vždycky dbáme na to, aby naše nabídka konvenovala lékárnám,“ popisuje tiskový mluvčí společnost Michal Petrov. Novou nabídkou vychází síť rovněž vstříc poptávce, která se za pandemie koronaviru zvýšila.

V komunikaci, jež probíhá na speciální microsite a sociálních sítích, je tak sexuální zdraví přiblíženo. „Upozorňujeme například na to, že u mužů poruchy erekce mohou být signálem počínajících chronických onemocnění nebo na to, že zdravý sex je prospěšný pro zpevnění pánevního dna u žen, což je důležitá prevence třeba při inkontinenci,“ dodává Michal Petrov. 

-stk-