Mastercard v kampani představuje sportovní benefity

neděle, 28. listopadu 2021, 08:40 Aktuality, Reklama MediaGuru

V nové lokální kampani Mastercard ukazuje sportovní benefity, které mohou využívat majitelé karet.

Klíčový vizuál ke kampani Mastercard, zdroj: Mastercard

Klíčový vizuál ke kampani Mastercard, zdroj: Mastercard

Společnost Mastercard startuje svou novou kampaň spojenou s řadou lokálních sportovních benefitů, na které mají nárok držitelé všech karet Mastercard.  

„Kampaň má za cíl upozornit především na to, že s každou kartou Mastercard se pojí benefity a výhody, které jsou skutečně pro všechny držitele našich karet a k dispozici jsou jim na každodenní bázi,“ přibližuje Pavla Císařová, manažerka marketingu a komunikace společnosti Mastercard pro Českou republiku a Slovensko.

Kreativní koncept kampaně staví na „sportovních parťácích“, s nimiž člověk rád sportuje, přičemž spíše než o samotný výkon jde o společně strávený čas. Kampaň se sloganem „Sdílet společnou vášeň pro sport. K nezaplacení“ je k vidění v České republice i na Slovensku prostřednictvím online kanálů, postupně se objeví i v televizi a outdooru, kde budou nasazeny dva půlminutové spoty a čtyři vizuály.

Televizní reklamy vznikly ve spolupráci s bratislavskou agenturou Mayer McCann-Erickson a slovenskou produkcí Eallin Nomad Slovakia. Režie se ujal Juraj Štepka. Fotografie vytvořil Šymon Kliman.

-stk-