O2 opět podnikatelům nabízí milion na reklamu

pátek, 17. června 2022, 12:00 Aktuality, Reklama MediaGuru

O2 odstartovala další kolo kampaně „Dáváme milion“ zaměřené na drobné živnostníky a podnikatele.

Zdroj: O2

Zdroj: O2

Společnost O2 odstartovala další kolo kampaně s názvem „Dáváme   milion“, s níž se zaměřuje na drobné živnostníky a podnikatele. Mezi čtrnáct výherců rozdělí celkem milion korun na reklamu pro jejich podnikání a pomůže jim s propagací a navýšením návštěvnosti jejich webu nebo pobočky. 

Do třetího ročníku projektu se účastníci mohou hlásit do 31. srpna na webové stránce davamemilion.cz. Zde stačí představit svou práci a popsat, jak právě jim technologie pomáhají v podnikání. Registrovaní do 15. srpna obdrží 500 korun slevu na nákup telefonů a příslušenství, kterou můžou použít při online nákupu na stránkách O2 nebo v kamenné prodejně.  

V září vybere odborná porota čtrnáct výherců, z každého kraje jednoho.  „Vítězné projekty získají možnost podpořit svůj e-shop nebo prodejnu prostřednictvím propagačního balíčku od O2 Media, který si nastaví přesně na míru. Kromě toho výherci dostanou vybrané mobilní služby a pevný internet na rok zdarma,“ přibližuje projekt marketingová manažerka Jana Gerle.

V propagačním balíčku od O2 Media si výherci můžou vybrat mezi podporou webových stránek nebo prodejny prostřednictvím cílených SMS zpráv či e-mailů. Jedinou podmínkou pro přihlášení je, aby firma nebo podnikatel měl alespoň jednu službu od O2.  Soutěžící s největším počtem hlasů od veřejnosti navíc získá 5G smartphone Samsung Galaxy S22. 

„Naše spolupráce ale kampaní nekončí, snažíme se s výherci zůstávat v kontaktu a podporovat je dlouhodobě. Například od vítězů nakupujeme dárky pro naše obchodní partnery a propagujeme tak jejich práci dál,“ přibližuje Jana Gerle a dodává: „Pro živnostníky máme také, speciální nabídku – O2 Profi. Díky ní dostanou i malí živnostníci velké výhody, jak zní ostatně i claim komunikace.“   

-stk-