Heureka ve vánoční kampani apeluje na správný výběr

středa, 5. října 2022, 13:30 Aktuality, Reklama MediaGuru

Po dvou a půl letech přichází Heureka s novou televizní vánoční kampaní.

Zdroj: Heureka / Gabriel Šolt

Zdroj: Heureka / Gabriel Šolt

Heureka spouští po dvou a půl letech novou vánoční kampaň. V pěti různých kreativách ukazuje, že výběrem toho správného dárku se dají ušetřit nemalé peníze. 

„V rámci kampaně apelujeme na výběr dárku za správnou cenu. Zároveň se snažíme poukázat na to, aby lidé neutráceli za zbytečnosti, což je v kontextu dnešní doby obzvlášť důležité,“ přibližuje kampaň Jiří Struk, šéf brandu skupiny Heureka Group. 

„Kampaň zákazníkům připomíná to, že Heureka je tím správným místem, kde se dárky dají nakoupit chytře, tedy za rozumné peníze a u ověřených prodejců. Zároveň podporujeme myšlenku, aby lidé neutráceli za zbytečné dárky, které se ve výsledku minou s účinkem a budou to v podstatě vyhozené peníze,“ říká Jiří Struk

Kampaň startuje 3. října a poběží až do poloviny ledna. V té době bude hlavním sdělením důraz na to, aby zákazníci ověřovali slevy během lednových výprodejů. 

Komunikace poběží v televizi na stanicích skupiny Nova a Joj a také v HbbTV. Bude ji  doprovázet silná podpora v online – od brandingů a bannerů přes dlouhé i krátké video formáty.  

Koncept kampaně vznikl v interním týmu Heureky, kde také proběhla téměř celá její produkce. Na kampani se už od počátku podílel také celý mezinárodní marketingový tým Heureky tak, aby mohla kampaň být spuštěna i v dalších zemích. K vidění bude také na Slovensku, v Maďarsku, Rumunsku, Slovinsku a Chorvatsku.

-stk-