Trenýrkárna přichází s novou značkou Nedeto

pondělí, 10. října 2022, 10:55 Aktuality, Marketing MediaGuru

E-shop Trenýrkárna.cz, která také vyrábí a prodává vlastní produkty pod značkou Styx, uvádí novou značku.

Zdroj: Nedeto / eTrenýrkárna.cz

Zdroj: Nedeto / eTrenýrkárna.cz

E-shop s pánským spodním prádlem Trenýrkárna.cz, jež stojí za značkou Styx, přichází na trh s novou značkou Nedeto. Pod ní bude fungovat e-shop na vybraných zahraničních trzích a stejně tak pod tímto názvem bude nabízet nejen pánské trenky a boxerky, ale i dámské spodní prádlo.

„S naším rozvojem do zahraničí jsme byli postaveni před otázku, pod jakým brandem zde provozovat náš e-shop. Trenýrkárna.cz je super jméno, ale pro zahraniční trhy moc použitelné není. Pro slovenský trh jsme se tedy rozhodli použít téměř totožný název Trenírkáreň.sk a pro německý, rakouský, maďarský, rumunský, slovinský a postupně další trhy využít zbrusu nový brand, Nedeto,“ říká Ruslan Skopal, CEO a spolumajitel Trenýrkárna.cz, a dodává: „Rozhodli jsme se také přijít s novou českou privátní značkou spodního prádla, která bude zaměřena jinak než české spodní prádlo Styx. Půjde oproti Styxu o jednodušší varianty spodního prádla, které budou, ale i přesto vyrobené velmi kvalitně. I pro tento produkt využíváme brand Nedeto. Značka je v první fázi zaměřena na dámské kalhotky, pánské trenky a boxerky například i potištěné, které nejsou tak běžné.

K zahraniční expanzi se Trenýrkárna přistupuje po vstupu nového investora, jímž se stala česká investiční skupina SPM, založena Slavomírem Pavlíčkem a Markem Španělem. Ta nyní drží 40 % e-shopu. 

-stk-