Penny startuje věrnostní kampaň s mořskou tematikou

sobota, 18. května 2024, 07:35 Aktuality, Reklama MediaGuru

V nové věrnostní kampani nabídne Penny se slevou plyšová zvířata z mořského světa. 

Zdroj: Penny

Zdroj: Penny

Penny spouští letos svou druhou věrnostní kampaň, v níž mohou zákazníci za nasbírané body získat se slevou až 72 % osm plyšových zvířat z mořského světa. Kampaň zahájila 16. května a potrvá do 26. června

„Každoročně se snažíme překvapit naše zákazníky novými a unikátními plyšovými dárky v rámci věrnostní kampaně. Letos jsme se inspirovali mořským světem a přinášíme pestrobarevná zvířátka, aby dětem, ale i jejich rodinám připomínala radost z letního období,“ komentuje výběr plyšáků Vít Vojtěch, vedoucí strategického marketingu Penny.

Kterýkoli z osmi nabízených produktů si mohou zákazníci koupit za cenu 99,90 Kč ve více než 420 prodejnách Penny. Za každých 200 korun nákupu získá zákazník jeden bod. Deset těchto bodů pak lze proměnit ve slevu 72 % na některého z vybraných plyšáků z nabízené kolekce. Lze jej pořídit i bez bodů, a to za plnou cenu 359,90 Kč. Body lze sbírat do 26. června a uplatnit je ještě týden poté, nebo do vyprodání a vydání zásob v jednotlivých prodejnách po celé České republice. 

Více informací, přehled produktů a úplná pravidla lze najít v informačních letáčcích, v magazínu S Penny u stolu nebo na webových stránkách www.penny.cz.

-stk-