Českou ambasadorkou Notina se stává Ewa Farna

pondělí, 3. června 2024, 14:30 Aktuality, Reklama, Marketing MediaGuru

Novou oficiální ambasadorkou společnosti Notino pro český trh je zpěvačka Ewa Farna. 

Ewa Farna je novou ambasadorkou Notina, zdroj: Notino.

Ewa Farna je novou ambasadorkou Notina, zdroj: Notino.

Ewa Farna se stane od 3. června ambasadorkou Notina pro Českou republiku. Bude tváří kampaně „Feel Good“, která má zákazníkům dodat sebevědomí a zároveň slibuje i interaktivní zážitky z online nakupování kosmetiky.

„Spolupráce s Notinem mi zkrátka dává smysl. Sedí mi to jako ženě, která tam nakupuje, ale sedí to i do konceptu toho, co dělám v hudbě. Myšlenky selfcare a toho, aby se každý se sebou cítil dobře, se snažím zdůrazňovat i ve svých textech,” říká Ewa Farna.

V příštích měsících se bude zpěvačka společně s Notinem podílet na mnoha aktivitách. „V rámci mé akce si společně s fanoušky uděláme hezký selfcare day. Vytvoříme pro ně místo, kde se budou cítit hezky a přijatě, kde si udělají čas pro sebe, a to prospěje každé ženě,“ doplňuje Ewa Farna detaily spolupráce.

Zpěvačka se během kampaně „Feel Good“ objeví v televizních spotech, online na YouTube, TikToku a Facebooku a na billboardech po celé republice. 

„Notino je beauty a wellbeing destinace, kde se z obyčejného nakupování stává zážitek. V naší aplikaci je spousta nástrojů, díky kterým si můžete třeba zanalyzovat pleť nebo vybrat odstín make-upu online. A ještě je to zábava. My tomu interně říkáme magic of tech, které přináší do vybírání a nakupování hravost a Feel Good pocit,” popisuje Martina Juráňová, Head of Brand Management Notina.

-stk-