Coca-Cola uvádí první ready-to-drink Jack & Coke

úterý, 25. června 2024, 06:35 Aktuality, Reklama, Marketing MediaGuru

Ve spolupráci se značkou whiskey Jack Daniel’s uvádí Coca-Cola svůj první ready-to-drink nápoj. 

Zdroj: Coca-Cola

Zdroj: Coca-Cola

Coca-Cola vstupuje do kategorie ready-to-drink nápojů. Prvním RTD se stal Jack & Coke, kombinace Coca-Coly s whiskey Jack Daniel’s. Novinka se objevuje v českých obchodech po loňském představení v Mexiku, USA, Asii, Africe a vybraných zemích Evropy. 

„V současné době je Jack Daniel`s vedoucí značkou v kategorii RTD a věříme, že spojením Jack Daniel‘s & Coca-Cola se nám podaří urychlit náš růst v jedné z nejdynamičtějších kategorií alkoholických nápojů na světě,“ sdělil Robin Stoppelkamp, generální ředitel Brown-Forman pro Česko a Slovensko.

Launch Jack Daniel’s & Coca-Cola podpoří kombinace ATL i BTL reklamy. „Používáme digitál, OOH v Praze včetně letiště Václava Havla, PR a influencerskou aktivaci. Dále připravujeme letní tour se samplingem nejen na hudebních festivalech,“ doplňuje brand managerka Coca-Cola Kateřina Třísková s tím, že ambasadorem novinky se stal herec Ondřej Sokol

Design plechovky spojuje oba brandy – červené logo Coca-Cola v tradičním fontu Spencerian a černý Jack Daniel’s Old No. 7. Varianta Zero Sugar nese na vrchní části plechovky červený proužek označující variantu bez cukru.

Obsah alkoholu v Jack Daniel’s & Coca-Cola RTD se v různých zemích světa liší, u nás, stejně jako v celé Evropě, je to 5 %.

-stk-