Košík v grilovací kampani láká na čerstvé maso a ryby

pátek, 14. června 2024, 06:25 Aktuality, Reklama MediaGuru

Košík ve své grilovací kampani komunikuje zejména doručení chlazených ryb už od 48 hodin od výrobu. 

Klíčový vizuál ke grilovací sezóně Košíku, zdroj: Košík.cz

Klíčový vizuál ke grilovací sezóně Košíku, zdroj: Košík.cz

Košík spouští svou grilovací kampaň, v níž nabízí čerstvé maso z Makra s donáškou ke grilu, v případě ryb pak s doručením v chlazeném stavu už od 48 hodin od výlovu.

„Češi patří dlouhodobě mezi národy s nejnižší konzumací rybího masa v Evropě. Jenže ten důvod není v naší suchozemské nátuře. Spíš jsme nikdy neměli přístup k opravdu čerstvým rybám. A jak dobře víme, ty se s kvalitou těch mražených nedají vůbec srovnávat,“ vysvětluje Klára Tanzerová, marketingová ředitelka Košík.cz. „Kampaní tedy cílíme na všechny, kterým se stýská po vůni a chuti rybího masa, kterou si pamatují třeba ze svých cest k moři. Dokážeme jim totiž tento zážitek doručit.“

K vidění bude kampaň zejména v digitálním prostředí, kde budou nasazeny dvě sady 15s spotů, doplněných o klíčový vizuál pro bannery. Součástí kampaně je také microsite, která kromě výběru produktů přináší také rady pro grilování: například tabulku s přehledem vnitřních teplot nejoblíbenějších druhů masa pro nejdokonalejší výsledek. Do kampaně se zapojí i influenceři, například Anička z Receptů od Aničky, Karolína Four nebo Domi Pokludová.

Komunikace poběží kromě Česka také na Slovensku.

-stk-