Máj Národní nabídne v gastru Popeyes či Dean&David

středa, 12. června 2024, 11:55 Aktuality, Retail MediaGuru

Máj Národní otevírá již 24. června. V rámci své gastronomické zóny s přibližně 750 místy k sezení nabídne zavedené i nové koncepty. 

Zdroj: Máj Národní

Zdroj: Máj Národní

Máj Národní se otevře veřejnosti 24. června. Tři patra v budově na rohu Národní třídy a Spálené ulice obsadí nákupní centrum, jehož součástí budou obchody, kavárny a restaurace.

Do prvního podzemního patra se vrátí supermarket Tesco. Ovšem namísto původního strmého schodiště bude Tesco nově přístupné dvěma eskalátory. Právě eskalátory, stejně jako v minulosti, zůstanou hlavní vertikální komunikací mezi pěti patry Máje Národní. Nově však budou mít prosklené boky a různobarevné osvětlení. 

Původně otevřený prostor přízemní pasáže je nyní rozčleněn do 25 obchodních jednotek. Dominantou budou dva křišťálové lustry, největší, jaké dosud byly v tuzemských obchodních centrech instalovány.   

V segmentu potravin se k Tescu připojí také Žabka a Pekárna Kabát. K dispozici bude drogerie Rossmann či Holandské květiny. Profesionální služby v oblasti krásy nabídne Studio Art Nails Beauty&Spa. Mezi dalšími nájemci bude lékárna Lemon, klenoty Yes, iRepublic, YesPojisteni, Limited Exchange a dvě prodejny tabáku Don Pealo.

V 1. a především 2. patře se bude nacházet gastronomická zóna s přibližně 750 místy k sezení a nabídkou rychlého i klasického občerstvení. Bude zde americký fast-food Popeyes nebo zdravé občerstvení Dean&david. Svou první pobočku na českém trhu by zde měl otevřít řetězec Five Guys

Na český trh letos zamíří další fastfood Five Guys

středa 3. ledna 2024

V nákupním centru bude také zastoupen Burger King, Amerikanos, Rud’s pizza, z asijské kuchyně Bali Bali, bistro Banh Mi, Červený korál, Mi Sushi, Napokē či Satyam. Dále zde bude Green Factory, L. A. finger food, středomořské bistro Paprika či řecké Yayas Meat & Seafood. Českou kuchyni bude reprezentovat Prima Bašta. Pobočku zde bude mít také Cool Cups, ryze český kavárenský řetězec Basics Coffee. Další kavárnou je The Miners

-stk-