Mumdoo spouští kampaň „Mámy to chtěj taky!”

pátek, 21. června 2024, 06:45 Aktuality, Reklama MediaGuru

V nové kampani pracuje platforma Mumdoo s motivem rozrastrovaných obrázků, zakrývající to, co je v očích veřejnosti nepřístojné. 

Klíčové vizuály kampaně „Mámy to chtěj taky“ od platformy Mumdoo, foto: MediaGuru

Klíčové vizuály kampaně „Mámy to chtěj taky“ od platformy Mumdoo, foto: MediaGuru

Platforma Mumdoo, jež od roku 2021 propojuje profesionálky na rodičovské dovolené s firmami hledajícími odbornou výpomoc, spouští novou kampaň s názvem „Mámy to chtěj taky! Nechme je si vybrat“. Reaguje na časté negativní reakce a systémové překážky, s nimiž se setkávají matky malých dětí, které chtějí pracovat a profesně se rozvíjet. 

Cílem kampaně a celé platformy je motivovat zaměstnavatele, aby upravili podmínky ve firmách a více využívali zkušeností, které tyto ženy mají. Kampaň, pod níž jsou podepsány agentury Grayling a DDB, si pohrává s prvkem rozrastrovaných fotografií, které se v médiích využívají ve chvíli, kdy zobrazují něco nepřístojného, co může veřejnost pobuřovat nebo negativně ovlivňovat mravní vývoj mládeže. Na klíčových vizuálních jsou tak zakryty věci, které prozrazují pracující maminky, ať už se jedná o mikrofon, tablet, nebo stetoskop. 

Na vizuálech je vyfoceno pět žen, které se potýkaly ve svém mateřství s diskriminací, nepochopením nebo se musely vzdát svých kariérních ambicí. Jedná se o moderátorku Kateřinu Říhovou, marketérku Elišku Hudákovou, sportovkyni Kateřinu Razýmovou, lékařku Barboru East a učitelku Lucii Šťastnou

K vidění bude kampaň od července v tisku, outdooru a na internetu. Její součástí budou i PR aktivity. 

-stk-