OMV podpoří kampaní novou kávu Viva Classic Selection

středa, 5. června 2024, 06:30 Aktuality, Reklama, Marketing MediaGuru

Uvedení nové kávy Viva Classic Selection komunikuje OMV reklamní kampaní.

Klíčový vizuál k uvedení nové kávy Viva Classic Selection, zdroj: OMV

Klíčový vizuál k uvedení nové kávy Viva Classic Selection, zdroj: OMV

Síť čerpacích stanic OMV do své nabídky zařazuje novou kávovou směs Viva Classic Selection. Vyznačuje se chutí s tóny čokolády, lískových oříšků a sušeného ovoce. Její uvedení doprovází reklamní kampaň

Nová směs je vyrobena ze zrn pocházejících z Brazílie a Indie, pochází ze tří konkrétních farem a je získávána na principu Direct Trade, který je založen na získávání kávy přímo od pěstitelů bez dalších obchodních mezičlánků. 

Viva Classic Selection je zaváděna na všech evropských trzích. V Česku ji podpoří kampaň se sloganem „Pro ten pocit, že život je pěkná jízda“, který vybízí zákazníky, aby vzali s novou kávou den do svých rukou. Kromě vizuálů na všech čerpacích stanicích využívá komunikace celou řadu dalších formátů, jako jsou billboardy, sponzorské vzkazy v rádiu, bannery na velkých zpravodajských serverech, tištěná inzerce a komunikace na sociálních sítích. Komunikaci brzy doplní i spolupráce s mikroinfluencery.

Současně také rozšiřuje OMV na většinu čerpacích stanic v ČR nabídku Single Origin kávyGuatemaly. Podle vlastních preferencí si zde zákazníci mohou vybrat mezi dvěma druhy kávy.

-stk-