Penny si na kreativu vybrala agenturu Leo Burnett

pondělí, 17. června 2024, 13:25 Aktuality, Reklama MediaGuru

Penny si ve výběrovém řízení na kreativu vybrala skupinu Publicis Groupe. Novou kreativu zajistí její agentura Leo Burnett.

Zdroj: Penny

Zdroj: Penny

Penny si v tendru na strategickou kreativní agenturu vybrala skupinu Publicis Groupe. Ta nahradí Hullabaloo, s níž obchodní řetězec ukončil spolupráci začátkem letošního roku. 

Publici Groupe zajistí pro Penny integrované reklamní aktivity napříč platformami zahrnující televizní kampaně i komunikační strategii. Na realizaci kampaní se bude podílet její kreativní agentura Leo Burnett. První společná kampaň odstartovala v polovině června. 

„V tendru nehledáme jen nejlepší kreativní agenturu, ale spolupracovníky, se kterými budeme řešit spoustu hezkých věcí a hasit spoustu rychlovek. Kromě super kreativy nám tým Publicis Groupe ukázal, a po prvních týdnech spolupráce i nadále potvrzuje, že jsou to obrovští profesionálové s největším srdcem pro Penny. Věříme, že oproti konkurenci tak získáváme další pořádnou výhodu na naší stranu. Z prvních nápadů a kampaní máme velkou radost a moc se těšíme na další spolupráci,“ říká Vít Vojtěch, vedoucí strategického marketingu Penny. 

-stk-