Sekačky Husqvarna slaví v kampani góly jako Ronaldo

pondělí, 17. června 2024, 00:10 Aktuality, TV MediaGuru

Robotické sekačky Husqvarna dokážou napodobit tři choreografie oslavy gólů, inspirované fotbalovými legendami.

Zdroj: Husqvarna

Zdroj: Husqvarna

Firma Husqvarna se rozhodla zapojit v kampani do gólových oslav všechny členy své rodiny včetně robotických sekaček na trávu.

Díky nové aktualizaci softwaru, která je připravena pro více než 150 tisíc vlastníků robotických sekaček Husqvarna, dokážou napodobit tři choreografie oslavy gólů, inspirované fotbalovými legendami Tomasem Brolinem, Cristianem Ronaldem nebo Peterem Crouchem

Funkcionalitu zde nastavit v aplikaci Husqvarna Automower Connect, kde spotřebitelé vyberou svůj oblíbený tým. Pokaždé, když daný klub zaskóruje, robotická sekačka na trávu gól oslaví tím, že se rozpohybuje a napodobí vítězný tanec, zabliká světly a zahraje fanfáru. Na displeji sekačky se bude také během hry zobrazovat skóre v reálném čase. 

Husqvarna delší dobu využívá druh infrastruktury založené na automatizaci a internetu věcí (IoT), tedy konceptu, který umožňuje propojení běžných předmětů jako domácích spotřebičů s internetem. Příkladem je povolení automatického parkování robotické sekačky, pokud předpověď počasí hlásí mráz nebo silný déšť. Automatizace také umožňuje, aby koncoví uživatelé mohli přizpůsobit plán sečení podle svého trávníku a potřeb. K tomu patří i nastavení různých intervalů sečení pro odlišné části trávníku.

Značka Husqvarna ale není sponzorem šampionátu UEFA Euro 2024.

-mav-