Zalando kampaní podporuje nové sportovní aktivity

čtvrtek, 6. června 2024, 06:40 Aktuality, Reklama MediaGuru

Zalando se letní kampaní snaží inspirovat k aktivnímu životnímu stylu a k sportování bez obav z kritiky.

Jednou z tváří letní kampaně Zalanda se stal i Robert Lewandowski, zdroj: Zalando.

Jednou z tváří letní kampaně Zalanda se stal i Robert Lewandowski, zdroj: Zalando.

Módní e-shop Zalando spouští novou letní kampaň s názvem „To nejlepší máte před sebou“, která lidi vybízí, aby se zapojili do různých sportovních disciplín beze strachu z neúspěchu. V komunikaci se značka spojuje s vrcholovými sportovci, kteří nesoutěží na svých tradičních sportovištích, místo to čelí nečekaným výzvám ve fotbale, fitness a běhu. 

V kampani se objeví fotbalista Robert Lewandowski, fotbalistka Alexia Putellas, podnikatelka v oblasti módy a fitness Caroline Daur hráč e-sportu Ebru Önal a umělec Pusha T. Společně podporují myšlenku, že aktivní sportování v jakékoli formě pozitivně ovlivňuje fyzické a také duševní zdraví a pomáhá lidem lépe poznat vlastní osobnost.

„V souvislosti s letošním vzrušením z blížícího se sportovního léta chceme využít příležitost navázat kontakt s našimi zákazníky. Chceme ukázat, jak přístup společnosti Zalando ke špičkovým sportovním značkám a relevantnímu sportovnímu sortimentu umožňuje každému dosáhnout svého osobního maxima,“ popisuje Sara Spännar, viceprezidentka pro marketing společnosti Zalando. 

Zalando také pokračuje ve svém úsilí o vytvoření inkluzivního a rozmanitého sortimentu pro nedostatečně zastoupené sociální skupiny. Prostřednictvím svých značek Pier One Sports a Even&Odd active tak představí svou první kolekci adaptivní sportovní módy pro sportovce s tělesným postižením. Při její přípravě se e-shop spojil se společností Ottobock, působící v oblasti zdravotnických technologií a protéz, aby si osvojila poznatky, získala zpětnou vazbu od sportovců a vytvořila oděvy, které je co nejlépe podpoří. Adaptivní kousky představí ve spolupráci s atletkou Fionu Pinar Batallado

-stk-