Čedok komunikuje last minute zájezdy v pražském metru

středa, 31. července 2024, 14:05 Aktuality, Reklama MediaGuru

Čedok na podporu last minute zájezdů využívá CLV v pražském metru, vizuály jsou zasazeny vždy do prostředí konkrétní stanice. 

Zdroj: Čedok

Zdroj: Čedok

Čedok komunikuje svou nabídku last minute zájezdů na zbytek prázdnin a září reklamní kampaní, jež běží na internetu, v outdooru a dalších kanálech. 

Vůbec poprvé využívá cestovní kancelář CLV nosiče umístěné v prostorách pražského metra. Videosekvence s postavou perníčka, na které se podílela agentura Ydeal, jsou zasazeny do prostředí konkrétní stanice s odletem do vybrané destinace. Cestující MHD se s vizuálem potkávají ve dvou desítkách stanic na všech třech linkách metra. 

„V dalších měsících se zaměříme na přímé lety do exotiky, lyžařské zájezdy letadlem a chystáme rovněž nový směr komunikace pro příští léto,“ prozrazuje tisková mluvčí Čedoku Kateřina Pavlíková

V červenci si Čedok také připomíná své 104. výročí od založení. Na sociálních sítích porovnával cestování tehdy a dnes, do médií komunikoval několik zajímavostí z historie. Vycházel přitom ze vzpomínek sepsaných v nedávno vydané knize „Historie psaná Čedokem“, která popisuje i vývoj turismu u nás. „Klientům odlétajícím během neděle 21. července, na kterou výročí letos vyšlo, jsme ve spolupráci s letišti rozdávali sladkosti a narozeniny připomněli také letištním hlášením,“ dodává Pavlíková. 

Čedok vydává knihu o proměnách cestování u nás

sobota 23. března 2024

-stk-