Cinema City láká do kina přes letní akce a soutěže

středa, 10. července 2024, 07:00 Aktuality, Reklama MediaGuru

V letní sezóně spouští Cinema City marketingovou kampaň „Summer Promo“.

Zdroj: Cinema City

Zdroj: Cinema City

Jako každé léto i letos startuje společnost Cinema City svou největší marketingovou kampaň pod názvem „Summer Promo” neboli „Velká letní soutěž“, kde mohou návštěvníci kina soutěžit o více než 190 tisíc cen. Hlavní výhrou je osobní automobil Škoda Scala Monte Carlo. Kromě toho síť multikin vrací akce Levné úterý nebo výhodnou rodinnou vstupenku.

„Letos jsme změnili mechaniku soutěže a napojili účast na naše barové produkty – až do 14. srpna tak vyhrává každé zakoupené menu a ceny jsou opět velmi lákavé,“ říká marketingová manažerka Cinema City Lenka Tichá.

Letošní ročník soutěže doprovází nový slogan „Užij si chuť výhry!“. Kromě hlavní výhry se hraje o poukazy na nákup v obchodech Klenoty Aurum, ScanQuilt nebo Astratex. Dárkové kazety Versace, jízdenky do Špindlerova Mlýna, jízdenky na Ještěd, autodráhy Hot Wheels, poukázky do restaurace Signorvino, vstupenky do kina či slevy na občerstvení. Soutěž trvá od 4. července do 14. srpna. Výherní účtenky se dají registrovat až do 31. srpna. Platnost výher je pak do 30. září. Výhry v rámci multiplexů, jako jsou vstupenky, slevy na popcorn atd., lze uplatnit až po ukončení soutěže.

Kampaň bude letos podpořena především pomocí online marketingových kanálů, sociálních sítí, influencerů a radiových spotů

Dlouhodobá akce s názvem Levné úterý přináší vstupenky za zvýhodněné ceny každý týden v úterý. Akce se sloganem „Váš filmový svátek“ zahrnuje vstupenky na 2D formát za jednotnou cenu 165 Kč a na 3D formát za jednotnou cenu 174 Kč. Vstupenky lze  zakoupit na pokladnách kin nebo na oficiálním webu.

Výhodná rodinná vstupenka šla doposud zakoupit pouze na pokladnách. Nově lze zakoupit také online. Akce platí na všechny 2D filmy s přístupností doporučené věkové hranice 12 let. Balíček se skládá ze 3, 4 a 5 vstupenek, které musí obsahovat vždy min. 1x dítě, max. 2x dospělé, přičemž manipulační poplatek je součástí vstupenky a je snížený na 20 Kč.

Mezi další drobné akce patří limitované příchutě popcornů nebo pravidelná obnova menu v neomezeném bufetu ve VIP Cinema City Chodov. 

-stk-