Kaufland Marketplace expanduje do Polska a Rakouska

pondělí, 15. července 2024, 11:20 Aktuality, Retail MediaGuru

Na začátku srpna se Kaufland marketplace rozšíří do Polska a na začátku září do Rakouska.

Zdroj: Kaufland

Zdroj: Kaufland

Kaufland spustí své tržiště Kaufland marketplace 7. srpna v Polsku pod doménou Kaufland.pl. Od 4. září se pak přidá Kaufland.at v Rakousku.

„V Česku a na Slovensku jsme se během velmi krátké doby rychle rozrostli a v obou zemích již patříme mezi největší hráče na trhu. Nyní se stejnými ambicemi vstupujeme do Rakouska a Polska. Díky této expanzi jsme nyní zastoupeni v pěti zemích, což z nás dělá ideální místo pro maloobchodníky všech velikostí, kteří mohou co nejrychleji růst na národní i mezinárodní úrovni, aniž by museli budovat vlastní zdroje,“ uvedl Gerald Schönbucher, člen představenstva společnosti Kaufland e-commerce.

Kaufland Global Marketplace nabízí internetovým prodejcům z Německa i zahraničí přístup na všech pět tržišť. Maloobchodníci mohou nyní prodávat současně na Kaufland.de, Kaufland.cz, Kaufland.sk, Kaufland.pl a Kaufland.at, čímž mohou potenciálně oslovit více než 81 milionů online zákazníků. Na globálním tržišti Kaufland prodává 11 tisíc prodejců, kteří kromě milionů potenciálních online zákazníků oslovují více než 13 milionů uživatelů aplikace Kaufland a více než 16 milionů zákazníků Kaufland Card v zemích, kde se tržiště nachází.

Společnost Kaufland uvedla, že podporuje prodejce řadou služeb: například poskytuje zařazení nabídek do příslušných multikanálových marketingových kanálů, zpracování plateb v příslušné místní měně nebo bezplatný překlad údajů o produktech.

Maloobchodníci, kteří zahájí spolupráci se společností Kaufland na nových tržištích v Polsku a Rakousku, získají speciální nabídku při zahájení činnosti: každý maloobchodník, který se zaregistruje na novém tržišti Kaufland.pl nebo Kaufland.at, získá službu Kaufland Global Marketplace na tři měsíce zdarma a první tři měsíce po spuštění příslušného tržiště bude prodávat bez provize z prodeje. Kromě toho prodejci získají také slevu 1200 EUR na sponzorovanou inzerci produktů.

-mav-