O sociální sítě Penny se postará Business Factory

pondělí, 8. července 2024, 07:00 Aktuality, Internet & Mobil, Reklama MediaGuru

Obchodní řetězec Penny pověřil marketingovou agenturu Business Factory správou své komunikace na sociálních sítích.

Zdroj: Penny

Zdroj: Penny

Marketingová agentura Business Factory oznámila novou spolupráci s obchodním řetězcem Penny, který má přes 420 prodejen po celé  republice. Jejím úkolem je rozšířit povědomí o značce Penny na sociálních sítích. Zároveň se také v komunikaci zaměří na mladší publikum a představení nových produktů.

Business Factory chce představit Penny „jako moderního průkopníka v oblasti kvalitních potravin, ale také jako společnost aktivně přispívající ke zlepšování života společnosti".

„Agentura Business Factory nás ve výběrovém řízení zaujala svým nadšením a přístupem. Věříme, že nám pomůže dále posouvat komunikaci na sociálních sítích včetně oslovení nových zákazníků,“ říká Vít Vojtěch, vedoucí strategického marketingu Penny.

V rámci dvouleté spolupráce se Business Factory zaměří na kampaně na sociálních sítích, a to zejména na Facebooku a Instagramu. Ty budou klíčovým nástrojem pro: přiblížení nového obrazu značky zákazníkům, komunikaci kvality a společenské hodnoty značky, oslovování zákazníků a budování pevnějších vztahů s nimi.

Zároveň svou komunikací chce Business Factory otevřít cestu k mladší generaci, představit sortiment značky Penny, a také její dlouhodobé kampaně s celospolečenským dopadem. Ty zahrnují například edukaci na téma plýtvání potravinami, ochranu včel a propagaci zdravého životního stylu pod záštitou projektu Běhej Lesy. Kromě toho je Penny také generálním partnerem české fotbalové reprezentace. Tímto navázal na dlouholetou spolupráci s FAČR, kde podporuje tento sport na všech úrovních, od mládežnických fotbalových týmů až po týmy seniorské kategorie.

-mav-