Primark nabádá v kampani k předávání oblečení

pátek, 12. července 2024, 06:55 Aktuality, Reklama MediaGuru

Primark v kampani na podporu své nové kolekce s motivem Lvího krále vybízí lidi, aby své oblečení nosili co nejdéle. 

Zdroj: Primark

Zdroj: Primark

U příležitosti 30 let od uvedení filmu Lví král od Disneyho uvádí Primark licencovanou kolekci oblečení a doplňků. Všechny kousky jsou vyrobeny z recyklovaných nebo udržitelnějších materiálů. Vybrané produkty se dají znovu použít nebo zpracovat na nová vlákna či výrobky. 

Kolekci podporuje kampaň s videem, které vypráví příběh o předávání dětského overalu Primark s motivem Lvího krále a nabádá lidi, aby své oblečení milovali a nosili co nejdéle.  

U příležitosti uvedení této kolekce pořádá Primark v Londýně ve Velké Británii a irském Dublinu také workshopy zaměřené na úpravu oděvů „Love it for Longer”, které mají zákazníky povzbudit k opravě a opětovnému nošení svého oblečení. Workshopy se budou zabývat různými opravami a úpravami, včetně patchworku s Disneyho tematikou a dalšími technikami šití. 

Primark vstoupil na trh licencí v roce 2011 se svou první kolekcí Disney a tato spolupráce se postupně rozrostla do celé řady kategorií a stala se největším licenčním partnerem maloobchodního řetězce.   

-stk-