Securitas uvedl e-shop s bezpečnostními službami

úterý, 23. července 2024, 06:35 Aktuality, Marketing, Retail MediaGuru

Společnost Securitas ČR otevřela e-shop Securitas Store, přes něž bude možné objednat bezpečnostní služby. 

Zdroj: Securitas ČR

Zdroj: Securitas ČR

Securitas ČR, společnost působící v oboru bezpečnostní řešení a služeb, otevřela novou e-commerce platformu s názvem Securitas Store. Nabídne služby, jako je připojení na pult centralizované ochrany, vzdálený videodohled nebo tísňové tlačítko. Určený je hlavně pro individuální zákazníky a zákazníky ze segmentu SME.

„Hlavní výhodou Securitas Store je to, že si zde může vybrané bezpečnostní služby objednat prakticky kdokoli, ať to jsou individuální zákazníci, kteří řeší ochranu svého bytu, domu nebo seniora v rodině, nebo klienti z menších a středních firem,“ říká Tomáš Pánek, obchodní a marketingový manažer Securitas ČR.

V rámci první verze platformy Securitas ČR nabízí několik základních produktů, jako je například Monitoring PCO, tedy vzdálený monitoring elektronického zabezpečovacího systému (EZS nebo PZTS) díky připojení na pult centralizované ochrany Securitas Operation Center, dále Tísňové tlačítko, službu spojenou s IoT tlačítkem připojeným na dispečink. Služba Mobilní videodohled přidává ke koupi nebo pronájmu přenosné kamerové stanoviště ve dvou variantách, buď s elektrickou přípojkou, nebo ve zcela autonomním řešení s methanolovým generátorem. Mezi další služby patří Dočasný videodohled nebo Vzdálený videodohled pro zákazníky, kteří již kamerový systém instalovaný mají a chtějí bezpečnost objektu povýšit na vyšší úroveň.

Spuštění e-commerce platformy Securitas Store koresponduje s celkovým trendem digitalizace v oblasti komerční bezpečnosti – součástí většiny produktů Securitas Store je například loni uvedená mobilní aplikace MySecuritas, která umožňuje ovládání všech služeb i přímou komunikaci s bezpečnostní agenturou.

-stk-