Coca-Cola uvádí marvelovskou limitovanou edici

úterý, 13. srpna 2024, 07:50 Aktuality, Reklama MediaGuru

Coca-Cola ve spolupráci s Marvelem uvádí limitovanou edici lahví a plechovek. 

Coca-Cola představuje novou limitovanou edici s postavami ze studia Marvel, zdroj: Coca-Cola.

Coca-Cola představuje novou limitovanou edici s postavami ze studia Marvel, zdroj: Coca-Cola.

Společnost Coca-Cola představuje ve spolupráci s Marvelem limitovanou edici lahví a plechovek. Součástí je i soutěž o výlet do Marvel Avengers Campusu v Disneylandu Paříži a další ceny.  

Edice nabízí 12 ilustrací postav, mezi nimiž figurují Captain America, Ms. Marvel, Doctor Strange, Thanos, She Hulk, Daredevil, Wolverine, Juggernaut, Deadpool a Loki. Po naskenování v aplikaci Coca-Cola vystoupí v rozšířené realitě z červeno-bílo-černých ilustrací z obalů Coca-Cola i Coca-Cola Zero. 

Spolupráci doprovází globální kampaň s novou kreativou, jež bude k vidění v televizi, kině a na sociálních sítích. Dále využije digitální out-of-home, 3D OOH, spolupráci s influencery, například s Mikýřem, Lubošem Kulíškem a Janem Hrdličkou.

„Naše nejnovější limitovaná edice s Marvelem využívá dlouhodobou spolupráci mezi oběma značkami a přináší fanouškům unikátní zážitky, kdy jejich hrdinové vystoupí pomocí AR z obalů Coca-Cola,“ vysvětluje senior marketing manažerka Coca-Cola Mária Drotárová a dodává: „Kampaň spouštíme postupně po celém světě. Tímto spojením chceme vyzdvihnout fakt, že nápoje Coca-Cola a filmy Marvel s k sobě hodí ve všech ohledech.

Součástí kapaně je i spotřebitelská soutěž, jež bude probíhat od 12. srpna do 1. listopadu. Pro účast stačí naskenovat QR kód z obalu do aplikace Coca-Cola, zadat PIN zpod víčka a zkusit vyhrát některou ze stovek odměn. Hlavní cenou je třídenní výlet pro čtyři rodiny do Disneylandu v Paříži. Na další šťastlivce pak čeká limitovaná edice merche Coca-Cola x Marve, jež čítá bundy, kšiltovky, mikiny a trička.

-stk-