Innogy v kampani láká na „zasloužené odměny"

pátek, 30. srpna 2024, 10:15 Aktuality, Reklama MediaGuru

Innogy spouští novou kampaň. Pavel Šimčík a Petra Špindlerová v ní tráví podzimní den na chalupě a užívají si „zasloužené odměny". 

Klíčový vizuál k podzimní kampani Innogy, zdroj: Innogy

Klíčový vizuál k podzimní kampani Innogy, zdroj: Innogy

Dodavatel plynu a elektřiny Innogy startuje s podzimní kampaní „Kdo má rád odměny, přejde k Innogy“, která rozvíjí dlouhodobý kreativní koncept s hereckou dvojicí Pavlem Šimčíkem a Petrou Špindlerovou. Tentokrát se příběh odehrává na chalupě, kde rodina společně tráví podzimní den různými činnostmi doma a na zahradě, a hlavním motivem jsou zasloužené odměny. 

„V podzimní akviziční kampani obsahově navazujeme na letní produktovou komunikaci zaměřenou na nízké ceny energií i příslib finanční odměny až osm tisíc korun za změnu dodavatele na innogy,“ říká Václav Podzimek, Customer Communication Manager ve společnosti Innogy. 

Základ kampaně tvoří 30sekundový televizní spot. Hlavním tématem jsou odměny za jednotlivé zásluhy rodinných příslušníků – od pečení bábovky přes posekání trávníku až po sbírání plodů. I ten, kdo zdánlivě nepřiložil ruku k dílu, nakonec odměnu získá – právě za to, že převedl energie k výhodnějšímu dodavateli, a tak v konečném důsledku odměnil celou rodinu. 

„Prostředí chalupy jsme zvolili z více důvodů. Jsme národem chalupářů – věděli jsme, že když ukážeme prostředí, které vyvolá pozitivní vzpomínky a emoce, doručíme sdělení zkrátka snáz. Prostředí nám také pomohlo ukázat, že přejít k Innogy klient nemusí jen s domácností, ve které bydlí. A v neposlední řadě bylo opravdu příjemné si pro jednou užít natáčecí den venku,“ říká Štěpán Kouba, kreativní ředitel agentury VML, která je pod kampaní podepsána. 

Spot se objevuje na televizních obrazovkách od 19. srpna, od 23. září ho nahradí jeho zkrácená, 20vteřinová verze. Kromě něj budou až do konce listopadu nasazeny i další kampaňové formáty – rádiový spot, tisková inzerce a komunikace na pobočkách v digitálních i tištěných formátech.

Produkci zajistila společnost Armada Films. Režie se ujal Jiří Havelka. Mediální plánování a nákup má na starosti TSM Global / Fragile, digitální média Etnetera Motion.

-stk-