Vodafone v kampani nabízí své služby k vyzkoušení

úterý, 20. srpna 2024, 06:45 Aktuality, Reklama MediaGuru

Vodafone pokračuje v kampani s Martinem Hofmannem, podporuje rychlý internet.

Zdroj: Vodafone

Zdroj: Vodafone

Vodafone startuje novou kampaň, v níž se sloganem „To nejlepší od nás si vyzkoušejte za 299 korun“ komunikuje možnost zkusit si služby operátora „bez závazků za výhodných podmínek“. Tváří kampaně je opět herec Martin Hofmann, který sleduje díky rychlému internetu online film v restauraci a nechá se tím pohltit natolik, že se ptá, proč by měl jíst. 

V rámci kampaně nabízí Vodafone na první tři měsíce neomezený mobilní tarif Premium 5G za 299 korun měsíčně a k tomu zdarma službu Vodafone TV+. Za stejnou cenu je možné si na první půlrok vyzkoušet pevný internet do domácnosti, včetně rychlosti 1 Gb/s. Ke každé rychlosti internetu až po 1 Gb/s je opět i Vodafone TV+, včetně služby Prima+ Premium, na tři měsíce zdarma. Po uplynutí tří měsíců zaplatí zákazníci za služby standardní ceny podle jednotlivých tarifů, nebo mohou službu bez sankcí ukončit.  

„Naše nová kampaň se zaměřuje na to, aby ještě více lidí mohlo těžit z rychlosti, spolehlivosti a pokrytí naší sítě, což jim umožní naplno využívat digitální nástroje,“ říká Violeta Luca, generální ředitelka společnosti Vodafone Czech Republic.  

Cenovka 299 se týká také všech tarifů #jetovtobě pro mladé a studenty do věku 26 let. Ti navíc na první tři měsíce získají službu OneNumber zdarma až do dvou zařízení. I pro mladé zákazníky platí nabídka služby Vodafone TV+ na tři měsíce zdarma. Zároveň lze s tarify #jetovtobě získat slevu 5 tis. korun na chytré hodinky podporující OneNumber. Na mobily jsou k tarifům pro mladé připravené slevy až šest tisíc korun, další slevy může získat po splnění podmínek kdokoliv. 

Kampaň poběží v televizi, rádiu, outdooru, na internetu a sociálních sítích a také v pobočkové síti operátora. Pod kreativou je podepsána agentura McCann Prague. Produkci zajistila společnost Procoma. Režie se ujal Ondřej Sokol. Za kamerou stál Tomáš Sysel. Autorem fotografií je Pavel Hejný. Mediální plánování a nákup má na starosti Dentsu

-stk-