CNC uvádí projekt předplatného pro řemeslná piva

čtvrtek, 26. září 2024, 14:55 Aktuality, Marketing MediaGuru

CNC hledá zdroje příjmů i mimo reklamní mediální trh, zahajuje projekt předplatného, v rámci kterého mohou zákazníci objednávat řemeslná piva od tuzemských výrobců.

Zdroj: Czech News Center

Zdroj: Czech News Center

Společnost Czech News Center (CNC) spustila projekt BeerDrop, službu předplatného piv z produkce českých řemeslných pivovarů. Piva lze objednávat na stránkách BeerDrop.cz. Za měsíční předplatné 899 Kč včetně dopravy obdrží balíček se šesti různými craftovými pivy od tří pivovarů z vybraného regionu. Doručeny jsou na nejbližší výdejní místo Zásilkovny.

Každý minipivovar přispěje do krabice BeerDrop dvěma různými craftovými pivy o objemu minimálně 0,7 litru. Pivní styly budou rovnoměrně zastoupeny – IPA, APA, ALE i ležák. Za rok tak lze ochutnat až 72 různých piv z celé republiky. Platba se opakuje každý měsíc automaticky, dokud ji zákazník nezruší. Obliba craftových piv roste, v Česku existuje více než 500 minipivovarů. 

„Tento projekt je výsledkem naší snahy zpřístupnit širokou škálu českých craftových piv všem, kteří chtějí objevovat nové chutě a podporovat místní pivovary," říká Jan Sladovník, vedoucí oddělení e-commerce ve společnosti Czech News Center. Projekt také podle jeho slov odpovídá směru, kterým se CNC chce vydat při snaze najít zdroje příjmů mimo tradiční reklamu.

-mav-