Estée Lauder rozsvítí v kampani proti rakovině prsu Prahu

úterý, 1. října 2024, 10:00 Aktuality, Reklama MediaGuru

V rámci lokální kampaně rozsvítí Estée Lauder Petřínskou rozhlednu, Žižkovskou věž a Tančící dům. 

Limited Edition Pink Ribbon Advanced Night Repair Serum na podporu boje proti rakovině prsu, zdroj: Estée Lauder

Limited Edition Pink Ribbon Advanced Night Repair Serum na podporu boje proti rakovině prsu, zdroj: Estée Lauder

Kosmetická značka Estée Lauder v rámci své globální kampaně, s níž bojuje proti rakovině prsu, rozsvítí 1. října několik míst v Praze. Na růžovo se po setmění přebarví Petřínská rozhledna, Žižkovská věž a Tančící dům. Cílem je podpořit povědomí o této nemoci. 

V boji proti rakovině prsu se Estée Lauder angažuje přes 30 let. Zároveň podporuje přítomnost žen ve vědeckém prostředí, výzkumu a medicíně tím, že financuje granty a výzkumné programy po celém světě a zvyšuje příležitosti pro ženy ve vědě, technologii, inženýrství a matematice. Na výzkum, vzdělávání a přístup ke zdravotní péči věnovala více než 131 milionů dolarů

U příležitosti kampaně značka uvádí limitovanou edici svého Advanced Night Repair Serum, dále je k dostání kolekce Bouquet of Strength Color Lipstick, jež obsahuje rtěnku v plné velikosti, v cestovní velikosti, tužku na rty a mini taštičku. V rámci lokálních aktivit věnuje 50 % svého výtěžku z prodeje vybraných produktů během měsíce října – měsíce boje proti rakovině prsu – obecně prospěšné společnosti Onko Unie, která podporuje pacientky s onkologickými diagnózami a metastatickou rakovinou prsu.

-stk-