Kaufland spouští druhý ročník kampaně Puky pomáhají

středa, 25. září 2024, 11:15 Aktuality, Reklama MediaGuru

Podruhé podpoří Kaufland prostřednictvím kampaně Puky pomáhají hokej v regionech. 

Zdroj: Kaufland

Zdroj: Kaufland

Společnost Kaufland podruhé startuje kampaň Puky pomáhají, jejímž cílem je podpora hokeje v regionech. O tom, do kterých ze 157 mládežnických hokejových klubů ceny v hodnotě 11,46 mil. korun poputují, budou opět rozhodovat zákazníci. Cílem kampaně je zároveň přilákat nové zájemce o hokej. 

Hlasování bude probíhat nejen na prodejnách Kauflandu, ale také prostřednictvím internetu. 

Celková částka, kterou Kaufland mezi kluby rozdělí, byla ještě navýšena v průběhu letošního Mistrovství světa v hokeji. Za každý vstřelený gól, který čeští hokejisté umístili do branky soupeřů v průběhu turnaje, vzrostla částka o 10 000 Kč, zatímco góly vstřelené při finále již měly hodnotu 50 000 Kč. Celou částku pak ještě společnost Kaufland navýšila o milionovou zlatou prémii. 

„Jsme velice rádi, že jsme díky skvělé hře naší reprezentace na Mistrovství světa mohli navýšit celkovou částku pro kampaň Puky pomáhají o téměř 1,5 milionu korun. Jakožto dlouhodobý partner českého hokeje na všech jeho úrovních chápeme, že tato částka může malým regionálním klubům velice pomoci s jejich dalším rozvojem,“ říká jednatelka společnosti Kaufland Klára Beňačková.

Na přípravě druhého kola kampaně se podílel opět také hokejista Radko Gudas, který kromě svého angažmá v severoamerické NHL reprezentoval Českou republiku právě i na Mistrovství světa.

Oproti loňskému roku se systém hlasování zákazníků v rámci kampaně změní. Pro její účely bude Česká republika rozdělena do 24 soutěžních regionů a každý ze 157 zapojených týmů bude ještě dále rozdělen do tří samostatných kategorií. První kategorii tvoří 105 klubů z měst s domovskou prodejnou Kaufland. Pro tyto kluby mohou zákazníci hlasovat přímo na prodejnách. Do druhé kategorie týmů spadá 38 hokejových klubů, které ve svém městě nemají vlastní prodejnu Kaufland. Samostatnou kategorii pak tvoří 14 mládežnických týmů spadajících pod extraligové kluby. Všechny tyto kluby mohou zákazníci svým hlasem podpořit při online hlasování na webu kampaně.

Vítězné kluby v každém z 24 soutěžních regionů obdrží nové dresy, roční příspěvek na mzdu trenéra mládeže ve výši 120 tisíc korun a kvalifikační vstupenku na jeden ze tří republikových dvoudenních turnajů s ubytováním včetně přednášek pro děti, rodiče a trenéry. Kluby, které se umístí na druhém místě v hlasování, získají poukaz na hokejové vybavení pro mládežnické kategorie v hodnotě 60 tisíc korun. Třetí v pořadí pak obdrží poukázky na nákup výživy v obchodech Kaufland v hodnotě 35 tisíc korun. 

Vyhlášení vítězů proběhne do konce letošního roku a předávání cen v rámci celého projektu se uskuteční na jaře 2025.

-stk-