Launch seznamovací aplikace Mingly podpoří kampaň

neděle, 22. září 2024, 08:05 Aktuality, Reklama MediaGuru

Seznamovací aplikace Mingly, jež je vhodná nejen pro lidi se zdravotním znevýhodněním, komunikuje brandovou kampaní. 

Klíčový vizuál k launchi aplikace Mingly, zdroj: Mingly

Klíčový vizuál k launchi aplikace Mingly, zdroj: Mingly

Na trh vstupuje nová česká seznamovací aplikace Mingly pro uživatele se specifickými potřebami. Nabízí nástroje a služby, které pomáhají uživatelům při hledání partnera i přátelství. 

„Hlavní výhodou je integrace e-kouče, který uživatele provází celým procesem seznamování, poskytuje personalizované rady a pomáhá překonat běžné překážky spojené s hledáním partnera,“ přibližuje Kristýna Mertlová, zakladatelka a ředitelka seznamovací agentury Date2K. „Navíc Mingly obsahuje podcasty, tipy, triky a do budoucna i celé speciální kurzy, kde radí, jak zlepšit své seznamovací dovednosti, správně vyplnit profil či vybrat vhodnou fotografii,“ doplňuje. 

Aplikace Mingly navazuje na online seznamku TvojeLáska.cz, která od roku 2017 slouží tisícům uživatelů, zejména těm s fyzickým či psychickým handicapem. Platforma prošla kompletním devítiměsíčním redesignem a rebrandingem do podoby Mingly na základě spolupráce s expertními dobrovolníky z Česko.digital. Aplikace je dostupná na www.mingly.cz.

Launch aplikace bude podpořen brandovou kampaní ve spolupráci s vydavatelstvím Vltava Labe Media, také kampaní na sociálních sítí, zejména na Instagramu, Facebooku a LinkedInu, a direct e-mailingem. Součástí bude i zapojení podcastu Na rande, který se věnuje seznamování. Od října je plánována ve spolupráci s jednotlivými neziskovými organizacemi prezentační roadshow a osobní představení Mingly po celé České republice.

Ambasadorkou projektu se stala Dita Horochovská, s níž bude připravena série článků do vybraných médií. 

Během prvního roku od spuštění by platforma ráda oslovila na 10 tisíc uživatelů. Veškeré funkce budou v rámci testovacího období pro všechny zcela zdarma, a to včetně nadstandardních funkcí, jako je podpora seznamovacího e-kouče, e-learningové kurzy, tipy, triky či poslech podcastů, které se mohou v budoucnu zpoplatnit. „Základní využití seznamky zůstane vždy zcela zdarma, samozřejmě i komunitní část pro hledání přátel či možnosti chatů s odborníky,“ doplňuje zakladatelka Kristýna Mertlová.

Do dvou let od zavedení mají zakladatelé v plánu expandovat do dalších evropských zemí počínaje Slovenskem a Polskem. „Podobný koncept zaměřený nejen na znevýhodněné osoby chybí nejen u nás, ale i v celé Evropě. Věříme, že Mingly dokáže vyplnit tuto mezeru a nabídne uživatelům možnost skutečně se seznámit, najít přátelství nebo lásku bez ohledu na jejich zdravotní stav,“ říká Kristýna Mertlová.

-stk-