Novým ambasadorem XTB se stává Zlatan Ibrahimović

úterý, 24. září 2024, 06:45 Aktuality, Reklama MediaGuru

XTB představuje nového globálního brand ambasadora, je jím fotbalista Zlatan Ibrahimović. 

Zlatan Ibrahimović, zdroj: XTB

Zlatan Ibrahimović, zdroj: XTB

Společnost XTB, globální fintech nabízející online platformu pro investování a mobilní aplikaci, má nového globálního ambasadora značky, kterým se stal fotbalista Zlatan Ibrahimović. Představí se v dosud největší marketingové kampani značky propagující investiční řešení na 14 trzích po celém světě včetně Česka. 

„Zlatan se stal jedním z nejlepších fotbalových hráčů na světě díky tvrdé práci a oddanosti, což je podobná cesta, jakou jsme si v posledních dvaceti letech prošli my,“ říká Omar Arnout, generální ředitel XTB. 

Nový brand ambasador bude debutovat v kampani, která bude komunikovat investiční produkty. Představí rovněž nový positioning „Kde vaše peníze pracují“, který má odlišit nabídku XTB od konkurence a ukázat zaměření společnosti na jednotlivce hledající způsob, jak své peníze efektivně využít. 

„Multikanálová kampaň se Zlatanem Ibrahimovićem bude v Česku spuštěna v televizním vysílání, outdoorových reklamách, online prostoru a v menší míře i v tištěných médiích a rozhlase. Kromě ČR současně poběží na 13 dalších trzích po celém světě skrze obdobné kanály včetně VOD platforem a televizního vysílání v Polsku, na Slovensku, v Rumunsku a Portugalsku,“ dodává Michael Kopta, marketingový ředitel XTB pro Česko, Slovensko a Maďarsko. 

-stk-