Sedita uvádí Mini Horalky kampaní „Stvořené pro share“

pátek, 6. září 2024, 16:20 Aktuality, Reklama MediaGuru

Značka Horalky přichází na trh s novinkou v podobě menšího balení. Představuje ho kampaní „Stvořené pro share“. 

Klíčový vizuál k nové kampani značky Horalky, zdroj: Horalky / Sedita

Klíčový vizuál k nové kampani značky Horalky, zdroj: Horalky / Sedita

Společnost Sedita uvádí pod svou značkou Horalky novinku. Mini Horalky vycházejí vstříc novému trendu, kdy si mladí spotřebitelé hlídají více příjem cukru a vyhledávají menší snack. Komunikuje je kampaň „Stvořené pro share“. 

„Horalky jsou lovebrand, zvlášť na Slovensku. Vidíme však, že trendy ve stravování se u mladé generace mění – nechtějí běžnou Horalku, ale něco menšího s nižším obsahem cukru. Právě v tom jim jdou Horalky Mini naproti,“ přibližuje Adriana Straussová, International Brand manager společnosti Sedita. 

Celá kampaň, která inovaci představuje, staví na insightu, že pokud lidé chtějí klasickou Horalku rozlomit napůl, většinou se to nepovede.

Kampaň, jež cílí především na generaci Z, bude k vidění v televizi, outdooru, na internetu a v místě prodeje. Příští rok se dostane i na slovenský trh. Staví především na reklamním spotu, v němž se tři postavy právě díky Mini Horalkám staly přáteli. Důraz byl kladen i na tonalitu a fitting, které musely odpovídat cílové skupině.

„Například při výběru outfitů jsme diskutovali se samotnými herci, kteří patří do naší cílovky. Zjišťovali jsme se, jak se v oblečení cítí a jestli by si ho vzali na sebe i mimo natáčení. Autenticita pro nás byla klíčová, zvlášť u produktového spotu,“ říká Jaroslav Salon, idea maker agentury Triad, jež je pod kampaní podepsána. 

V neposlední řadě byla pozornost věnována i výběru hudby. „Chtěli jsme něco neoposlouchaného, cool a současného. Zároveň musela být muzika něčím atypická, aby zákazníkům utkvěla v paměti společně s message o novém produktu,“ dodává Michal Dvorský, art director a kreativní leader kampaně.  

Produkci zajistila společnost Blue Hour Cult. Režie se ujal Adam Vaňous. Média má na starosti Mindshare

-stk-