Answear přichází s červenou kampaní, zapojuje influencery

čtvrtek, 3. října 2024, 11:00 Aktuality, Reklama MediaGuru

Answear v nové podzimní kampani sází na reklamní spoty v rádiích a kinech, součástí je i spolupráce s influencery. 

Tváří kampaně e-shopu Answear je Fatima Brunengo, zdroj: Answear.

Tváří kampaně e-shopu Answear je Fatima Brunengo, zdroj: Answear.

Módní e-shop Answear spouští novou módní kampaň pro podzim/zimu 2024. Navazuje v ní na koncept „Zahalte svůj život do vzácných věcí“, který byl poprvé představen v první polovině roku. Hlavní roli v něm hraje modelka Fatima Brunengo, jejíž šaty v podzimní ikonické červené barvě symbolem síly, nezávislosti a odvahy.

„Poté, co jsme na začátku roku úspěšně představili nový positioning firmy na všech 12 trzích a umístili Answear.cz do segmentu prémiových a exkluzivních značek, se znovu chystáme povzbudit naše zákazníky k tomu, aby zahalili svůj život do vzácných věcí. Konceptem navazujeme na jarní kampaň,“ říká o nové kampani country manažerka pro Česko a Slovensko Nicole Groesslová.

V Česku poběží kampaň po celý říjen v kině v sítích Cinestar a Cinemacity, doplní ho rádiová kampaň na Evropě 2, Kiss a dalších stanicích. Do podzimní červené se zahalí také sociální sítě spolupracujících influencerů, mimo jiné Filipa Vaňka, Zuzany Novákové Stráské nebo Marie Dušičky.

Reklamní spot byl natočen v Lisabonu. Režie se ujala režisérka Stella Consonni. Strategie kampaně vznikla v agentuře Saatchi & Saatchi. Produkci zajistila společnost Papaya Films Lisboa. Postprodukci zajišťovala společnost Platige Image za podpory zvukového studia Soundly

Kampaň doprovází série dalších aktivit. Answear se inspiroval silou červené barvy a vytvořil playlist, který se k této barvě váže. Připravuje také speciální články, ve kterých se zaměří na symboliku barvy v umění, v módě i v příbězích. A například v polském Answear Concept Storu ve Varšavě bude mnoho akcí, kde známí stylisté představí, jak vytvořit outfity s červenými akcenty.

-stk-