Babiččina volba v nové kampani ukazuje lásku k pečení

čtvrtek, 24. října 2024, 11:55 Aktuality, Reklama MediaGuru

Babiččina volba spouští novou kampaň s názvem „Všechno se točí kolem lásky“. 

Zdroj: Babiččina volba / GoodMills Česko

Zdroj: Babiččina volba / GoodMills Česko

Značka mouky Babiččina volba od producenta GoodMills Česko představuje nový kreativní koncept s názvem „Všechno se točí kolem lásky“, jehož součástí je reklamní kampaň s novým spotem. Staví ji na lásce k domácímu pečení a písni Love is All Around.

Hlavní dějová linka reklamního spotu je zasazena do kuchyně, kde se ve spojení s moukou Babiččina volba vytvářejí  kulinářské zážitky. Kampaň klade důraz na pestrou škálu jídel, která lze z mouky připravit – od čerstvého chleba po nadýchané muffiny – a ukazuje, jak každé pečení může obohatit každodenní životy a sblížit generace. Claim „Všechno se točí kolem lásky“ ve spotu personifikují rotující kulaté pekařské výtvory. 

„Naším cílem je inspirovat každého, aby pečení vnímal jako projev lásky, a zároveň chceme ukázat, že naše mouka hraje důležitou roli při vytváření těchto nezapomenutelných okamžiků plných vůně čerstvého domácího pečiva,“ říká Kateřina Hanusová, marketingová manažerka značky Babiččina volba. „Láska pro nás znamená také udržování stálé vysoké kvality našich mouk, proto pro jejich výrobu používáme jen to nejkvalitnější obilí. Důvěra našich spotřebitelů je pro nás klíčová, v kvalitě neděláme kompromisy, a i díky tomu jsme jedničkou mezi značkovými moukami v České republice,“ dodává.

Kampaň na českém trhu začne koncem října a poběží až do prosince tohoto roku. Na Slovensku byla spuštěna minulý týden. V Česku se objeví na stanicích mediální skupiny Media Club. Na Slovensku bude viditelná na stanicích JOJ Group. Kromě toho bude kampaň aktivní na Facebooku a Instagramu pod profily Babiččina volba / Babičkina voľba, a na online platformách jako Google, Seznam, YouTube a dalších.

Za kreativním zpracováním kampaně stojí agentura Brain. Mediální plánování a nákup realizovala PHD, digitální kampaň Wau Agency a PR zajistila agentura Bison & Rose.

-stk-