Datart startuje nový koncept s Lukášem Pavláskem

úterý, 1. října 2024, 13:40 Aktuality, Reklama MediaGuru

Datart spouští nový kreativní koncept. V hlavní roli se objeví zákazníci se svými každodenními elektro zážitky, tváří je Lukáš Pavlásek. 

Zdroj: Repro YT Datart.cz

Zdroj: Repro YT Datart.cz

Datart představuje nový komunikační koncept, který se odklání od dřívějších futuristických vizí a zaměřuje se na reálný život. V hlavní roli vystupují zákazníci a jejich zkušenosti s produkty a službami prodejce, tváří se stal Lukáš Pavlásek

„Naším cílem je reflektovat to, co je pro naše zákazníky nejdůležitější – jejich každodenní potřeby a zážitky. Chceme ukázat, že naše služby jsou nejen rychlé a spolehlivé, ale zároveň dokážou přinést radost do každého dne. Lukáš Pavlásek je pro nás proto ideální volbou. Jeho humor oslovuje široké spektrum zákazníků a je srozumitelný napříč generacemi,“ popisuje ředitelka marketingové komunikace Datartu Lenka Mastešová.  

Kampaň, jež poběží v televizi, rádiu, outdooru a na internetu, ilustruje, že řešení běžných situací s pomocí Datartu může být snadné. Ať už jde o vynesení spotřebiče do bytu, expresní vyzvednutí zboží do 30 minut, doručení do výdejních boxů, nebo řešení vánočních dárků.

Od obsazení Lukáše Pavláska si společnost slibuje osvěžení své značky. „Koncept kampaně jsme od začátku navrhovali s Lukášem Pavláskem v hlavní roli. Jeho osobitý styl a výraz dávají kampani potřebný humor, který bude u diváků a divaček vytvářet pozitivní asociace ke značce Datart,“ vysvětluje Petr Čech, z dua kreativních ředitelů agentury Havas, jež je pod kampaní podepsána. 

Natáčení kampaně probíhalo na několika lokacích v Praze, včetně prodejny Datart v Edenu, a zahrnovalo také postprodukci s využitím moderní 3D animace. Režie se ujal Ondřej Trojan

-stk-