Lina v nové kampani s Ferencovou oslavuje „osobitost"

pondělí, 7. října 2024, 06:55 Aktuality, Reklama MediaGuru

Lina startuje novou brandovou kampaň s Alžbětou „Zeou“ Ferencovou, hlásá „Když máte flow, jste jiní. Lina je jiná“. 

Klíčový vizuál značky Lina k nové kampani s Alžbětou „Zeou“ Ferencovou, zdroj: Lina / Sedita

Klíčový vizuál značky Lina k nové kampani s Alžbětou „Zeou“ Ferencovou, zdroj: Lina / Sedita

Značka oplatky Lina z portfolia společnosti Sedita startuje novou brandovou kampaň s claimem „Když máte flow, jste jiní. Lina je jiná“. Její tváří se stala umělkyně Alžběta „Zea“ Ferencová, která ve spotu tančí městem bez ohledu na to, co si myslí okolí. Cílem je podpořit „osobitost a uvolněnost a připomenout, jak je důležité být sami sebou".

„Být sví, trošku jiní, je dnes vzácné. Nám však hraje do karet jinakost oplatek Lina, které se na trhu diferencují svou strukturou i chutí. Právě to nám dává kredibilitu se postavit za individualitu každého z nás,“ vysvětluje Adriana Straussová, mezinárodní brand manažerka značky.

„Chtěli jsme ukázat, že Lina je jiná nejen jako produkt, ale taky demonstrovat, že je symbolem odvahy být sám sebou,“ dodává Daniel Weiss z agentury Triad Prague, jež je pod kampaní podepsána. 

Kampaň staví nejen na vizuálním zpracování, ale také na energické a zároveň mírné hudbě a stylingu hlavní hrdinky, jež má podpořit její „flow“.

Kampaň zahájila začátkem října v televizi, na kterou naváže komunikace na sociálních sítích a dalších digitálních kanálech, ale také na venkovních reklamních plochách ve velkých městech České republiky a Slovenska. 

O produkci se postarala společnost Playground13 v čele s režisérem Peterem Ehrenbergerem a média obstarává agentura Mindshare.

-stk-