Orion spouští s Albertem soutěž o glampingový pobyt

pátek, 4. června 2021, 07:25 Aktuality, Reklama MediaGuru

Čokoláda Orion ve spolupráci s řetězcem Albert připravila soutěž o ceny v podobě zápisníku na cesty či glampingový pobyt.

Zdroj: Orion/Nestlé

Zdroj: Orion/Nestlé

Značka Orion ve spojení s obchodním řetězcem Albert vytvořila promoci ve formě soutěže, jež staví na společných hodnotách ekologické udržitelnosti a české přírodě. V ní mohou spotřebitelé získat zápisník na cesty z recyklovaného papíru nebo vyhrát 10x glampingový pobyt. Soutěž bude podpořena skrze reklamní kampaní. 

Zúčastnit soutěže se může každý, kdo zakoupí od 2. do 29. června čokoládovou tabulku Orion v minimální hodnotě 79 korun na prodejnách Albert. Za nákup mohou zákazníci získat zápisník z recyklovaného papíru s praktickými tipy, jak být k přírodě šetrnější nejen na cestách. Při poslání SMS s údaji z účtenky se automaticky zapojí do soutěže o 10 glampingových pobytů v chráněné oblasti Brdy. „Touto aktivitou bychom rádi společně inspirovali k poznávání krás naší země, ale zároveň poukázali na to, že bychom se k přírodě měli vždy chovat s respektem, aby si jí mohly užívat i naše budoucí generace,“ vysvětluje Tereza Hliňáková, Junior Brand Manager značky Orion.

Promoce bude komunikována v místě prodeje a na sociálních sítích. „Zvolili jsme společně klasický mix různých podob druhotných vystavení i komunikace na regále – nejzajímavějším prvkem bude jistě paletová nadstavba evokující pohled do zelené krajiny,“ dodává Anna Růžičková, Senior Specialistka na rozvoj prodejních kanálů, která společný projekt zastřešuje na straně Nestlé. Dále kampaň poběží na Facebooku a Instagramu, kde bude hlavní tváří herec Roman Vojtek. 

Zprostředkovatelem soutěže je agentura Promoangel, která rovněž zaštiťuje spolupráci s Romanem Vojtkem. V rámci PR soutěž zastřeší Bison & Rose. V roli pořadatele soutěže stojí společnost Nestlé Česko.

-stk-